RIBW De Fotostudio exposeert in Bakkerscafe Brood op de plank met het thema:

“Nijmegen in Zwart Wit”

Locatie: Bakkerscafe Brood op de plank
Datum: van 1 septmenber t/m/ 1 december 2012
openingstijden: (Zie de site van het Bakkerscafé)

Vanaf maart 2012 zijn de cursisten van de fotografiecursus aan de slag gegaan met het thema ‘Nijmegen in Zwart Wit’ en het resultaat mag er zijn!

Vol trots presenteert De FotoStudio bij Bakkerscafé  Brood op de Plank  het werk van deze enthousiaste groep cursisten. Ieder heeft zijn eigen invulling gegeven aan het thema en daarmee zijn blik op Nijmegen. Zo heeft de een zich laten inspireren door de energiecentrale, de ander door de Stevenstoren, een omgevallen hijskraan of juist gekeken naar lijnenspel en compositie. Een expositie vol verrassende en mooie foto’s.

Tijdens de zomerfeesten was deze expositie voor het eerst te zien in de Marienburg. Nu is de expositie op reis door Nijmegen en omstreken. Gedurende de zomer was de expositie te zien in de Etalage van Art-tics, van september tot december in het bakkerscafé Brood op de Plank en vanaf 2013 in Restaurant Metropole in Gorinchem.

Met dank aan de cursisten en assistenten van De FotoStudio die deze expositie mogelijk hebben gemaakt: Jacobien, Kathelijnen, Roland, Piet, Pieter-Bas, Sander, Marcel, Larrisa, Joran, Wilfred en Maikel!