Dinsdag 20 augustus

Bezoekt De FotoStudio

 Expositie Solo van Henk Wildschut

 

 Dinsdag 20 augustus bezoekt RIBW De FotoStudio expositie Solo van fotograaf Henk Wildschut. We vertrekken om half 1 vanuit onze locatie aan de Graafseweg 250 naar Oss. Vervoer wordt geregeld, entree(€ 5,-) is voor eigen rekening.

Bij interesse mailen naar t.d.waal@ribw-nr.nl

of bellen naar 06-10775018

Korte info expositie

Voor Solo maakte documentaire fotograaf Henk Wildschut (Harderwijk, 1967) een keuze uit het werk van de afgelopen vijftien jaar. Na zijn opleiding aan de Koninklijke Academie in Den Haag heeft Wildschut, naast het werk in opdracht voor kranten en tijdschriften, ook langlopende documentaire projecten geïnitieerd. Hij maakte indruk met de serie Shelter, waarvoor hem in 2011 de prestigieuze Dutch Doc Award werd toegekend. Voor dit project fotografeerde hij gedurende een aantal jaar de provisorische onderkomens van vluchtelingen aan de randen van Fort Europa.

Voor meer info kijk op: www.museumjancunen.nl