Expositie ‘Natuur en Landschap’

van De Fotostudio bij Bakkerscafé Brood op de Plank

Locatie      Castellastraat 29, 6512 EV, Nijmegen

Van            juli tm december 2013

Vanaf september  2012 zijn de cursisten van de fotografiecursus aan de slag gegaan met het thema ‘Natuur en Landschap’. Het resultaat mag er zijn!

Vol  trots presenteert De FotoStudio het werk van deze enthousiaste groep cursisten. Ieder heeft zijn eigen invulling gegeven aan het thema ‘Natuur en Landschap’.  Zo heeft de een zijn camera gericht op een klein detail in de natuur, de ander op de mooie kleuren, een bloem of een uitgestrekt landschap. Een expositie vol verrassende en mooie foto’s.

In april was deze expositie voor het eerst te bewonderen op het centraal bureau van de RIBW.  Nu is de expositie op reis door Nijmegen en omstreken. Gedurende de zomer zijn de foto’s te zien bij het bakkerscafé Brood op de Plank.