Voor de zomervakantie hebben we meegewerkt aan het project ‘Sterke Verhalen uit de Wolfskuil’. Dit kunstproject is opgestart door Korneel Jeuken, een kunstenaar die verbonden is aan het Hobbycentrum De Nonnendaal. Hij wilde door middel van kunst de bewoners uit de wijk de Wolfskuil met elkaar verbinden. Het team van Sterke Verhalen ging met een eigen marktkraam op de rommelmarkt staan om zo in contact te komen met de bewoners. Door in gesprek te gaan met de kopers en verkopers van de spullen, werden contacten gelegd en kwamen er allerlei leuke, spannende of ontroerende verhalen naar boven. Ons was gevraagd de spullen te fotograferen en we stonden dan ook met onze mobiele fotostudio op een aantal rommelmarkten. Het was een leuk creatief proces om te komen tot mooie foto’s van producten, die toch ook een persoonlijke touch hadden door het product vast te laten houden.

Inmiddels is er een hele mooie folder om bewoners te interesseren mee te doen aan het Sterke Verhalen Festival. We zijn er trots op dat wij de foto’s hiervoor gemaakt hebben!

sterke verhalen (1)

sterke verhalen (2)

sterke verhalen (3)

sterke verhalen (4)