RIBW De Fotostudio exposeert met het project ‘Fotografen van Nijmegen’ in de Lindenberg!

Het project ‘Fotografen van Nijmegen’ is een co-productie van het Waalzinnig Festival, een festival dat als doel heeft mensen met en zonder beperking met elkaar te verbinden. Voor het project hebben zes professionele fotografen uit Nijmegen in duo’s samengewerkt met zes deelnemers van De FotoStudio. Deze duo’s zijn aan de slag gegaan met het thema ‘verbinding’ en hebben dit ieder op eigen wijze uitgewerkt en vormgegeven. Uiteindelijk vond op het Waalzinnig Festival van 25 september 2016 een expositie van hun werk in de Mariënburgkapel plaats. Ook is er een website gemaakt waar de ontwikkeling van het project te bekijken is: www.fotografenvannijmegen.nl (mogelijk gemaakt door RIBW WebWerk).

De opening van de expositie in De Lindenberg is op woensdag 11 januari 2017 om 16:00 uur: hierbij is iedereen van harte uitgenodigd. De expositie is tot en met 26 januari te bezoeken. Laat even weten als je interesse hebt om te komen: T.d.Waal@ribw-nr.nl.

pinhole marije-ralph1 marcel-krijgsman-002 jasper_handen-site 30-1024x683 20160925_122235