De FotoStudio exposeert momenteel met twee exposities!

In de Bolster van Centraal Wonen Kastanjehof wordt geëxposeerd met ‘Nijmegen Rivierenlandschap’: De afgelopen twee jaar is een aantal deelnemers van RIBW De FotoStudio er meerdere malen op uit getrokken om te fotograferen rondom de Waal en bij de ontwikkeling van stadseiland Veur-Lent. In de expositie is een overzicht te bewonderen.

Op vrijdag 25 augustus vindt om 18:00 een feestelijke opening plaats: u bent van harte welkom! 

De expositie is iedere vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur te bezoeken. Daarnaast kunt u contact opnemen met Bolsterkunst (bolsterkunst@cwkastanjehof.nl) om te informeren naar bezoekmogelijkheden. En indien u een bewoner van Centraal Wonen Kastanjehof kent, kunt u door diegene rondgeleid worden.

Centraal Wonen De Kastanjehof, Kastanjehof 51 Nijmegen (achter restaurant ‘Valdin’)

fish 2 marije3

Tevens wordt geëxposeerd met ‘De Wester’ in Bed & Breakfast Hotel De Vlinder. Sinds enkele jaren verzorgt De FotoStudio fotopagina’s in wijkblad De Wester, het wijkblad voor de Nijmeegse wijken De Wolfskuil en het Waterkwartier. De FotoStudio is vrij in het kiezen van het onderwerp, zolang het maar met een van de twee wijken te maken heeft. Zó heeft het wijkblad een mooi verzorgde foto-pagina, en biedt het aan de andere kant een podium voor het werk van de FotoStudio en haar deelnemers. Er is een kleine selectie van zowel gepubliceerd áls ongepubliceerd (!) werk.

U bent van harte uitgenodigd de expositie te bezoeken. Neem even contact op met De Vlinder zodat u zeker weet dat er iemand aanwezig is: 024-8459090 (van 08.00 tot 16.00 uur) of per e-mail: post@bbhoteldevlinder.nl.

B&B Hotel de Vlinder, Staringstraat 9A, Nijmegen.

sara fotostudio (18)_zomer2017_KLEIN IMG_4620_Raymond (1)_Waalhaven2015_KLEIN