Afgelopen donderdag is het project Beeldmakers van Nijmegen dan echt van start gegaan! Omdat we vanwege praktische redenen niet gezamenlijk op éen locatie konden afspreken, is via skype een verbinding gelegd. Zó konden we, de FotoStudio en Pluryn Multimedia even kennis met elkaar maken en gezamenlijk aftrappen. Op beide locaties zijn de duo’s gevormd, en is aan de slag gegaan met de kennismakings-workshop ‘samengesteld duo’. De duo’s gaan de komende maanden aan de slag om het thema ‘Kracht’ uit te werken.

Beeldmakers van Nijmegen is een project in het kader van het Waalzinnig Festival: een cultureel en kunstzinnig festival om inclusie van mensen met een beperking te bevorderen. Professionele fotografen en filmers uit Nijmegen vormen duo’s met deelnemers van RIBW De FotoStudio en Pluryn Multimedia Werkplaats. Zelfstandig en op eigen wijze zullen ze aan de slag gaan met het thema “Kracht”. Uiteindelijk zal op het festival zelf, op 27 mei, in de Mariënburgkapel een expositie plaatsvinden van het gemaakte werk. Check ook de site www.beeldmakersvannijmegen.nl om het proces van het project te volgen.

 

 

 

Beeldmakers van Nijmegen van start!

mrt 13, 2018