Fotografieworkshop

Wil je meer leren over fotografie in de breedste zin van het woord, dan ben je bij De FotoStudio aan het juiste adres!

Er worden regelmatig workshops gegeven. Zoals bijvoorbeeld een workshop doka, waarin je onder andere zelf foto’s leert afdrukken in de donkere kamer. Of denk aan een workshop basisfotografie waarin de belangrijkste basisprincipes van het fotograferen worden belicht, zoals de sluitertijd en het diafragma. Ook geven we workshops nacht- en concertfotografie.

4 VH16-kensington©MaikelBervoets3Fotogrammen in de DoKa

Verder worden er workshops gegeven, waar aan de slag wordt gegaan met onderwerpen als zwart-wit-, portret-, en straatfotografie of natuur- en landschapsfotografie. De workshops worden vaak afgesloten met een gezamenlijke expositie.

natuurportfolio01 expo beeldverhaal4

Tijdens de workshops ga je zelf veel aan de slag met oefenopdrachten. We kijken veel naar foto’s van andere fotografen als inspiratie en natuurlijk ook naar wat we zelf hebben gefotografeerd. Ook bouw je bij De FotoStudio je eigen portfolio op, dat wil zeggen een map en/of website waarin je je mooiste foto’s verzamelt.

De workshops worden gegeven op de woensdagmiddag. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden:

Theo de Waal
Tel: 06 1077 5018
e-mail:  T.d.Waal@ribw-nr.nl