Info / contact

Wat
Wil je meer leren over fotografie in de breedste zin van het woord, dan ben je bij De FotoStudio aan het juiste adres! De FotoStudio is de leerwerk plek binnen de RIBW voor Fotografie. Bij de  FotoStudio kun je terecht voor het volgen van diverse workshops. Je gaat zelf aan de slag met oefenopdrachten. Verder kijken we naar foto’s van andere fotografen als inspiratie en natuurlijk naar wat we zelf hebben gefotografeerd. Ook bouw je een persoonlijk portfolio op.

Heb je al meer ervaring met fotografie en heb je de fijne kneepjes van het vak onder de knie, dan is er de mogelijkheid om in opdracht te werken. De FotoStudio werkt daarnaast in opdracht voor verschillende opdrachtgevers.

Voor wie

  • Cliënten van de RIBW Nijmegen en Rivierenland die graag meer willen leren over fotografie.
  • Bedrijven en instellingen die De FotoStudio willen inschakelen voor opdrachten.

Voorwaarden
Voor deelname vindt een intakegesprek plaats. Het is belangrijk dat deelnemers gemotiveerd zijn en zichzelf verder willen ontwikkelen.

Door wie
Tijdens de workshops en het werken aan opdrachten binnen De FotoStudio wordt je begeleid en ondersteunt door een professioneel fotograaf.

Wanneer

Maandag   10.00 – 13.00 uur
Dinsdag     10.00 – 16.00 uur
Woensdag 10.00 – 16.00 uur

 

  • Dinsdag van 10 tot 13 (werken aan opdrachten en vrij werk)
  • Dinsdag van 13 tot 16 (werken aan opdrachten en vrij werk)
  • Woensdag van 10 tot 13 (werken aan opdrachten en vrij werk)
  • Woensdag van 13 tot 16 (werken aan opdrachten en workshop)

 

Waar / contact :

De FotoStudio
Graafseweg 250
6532 ZV  Nijmegen
Tel: 06 1077 5018
Theo de Waal ( T.d.Waal@ribw-nr.nl )
www.ribw-fotostudio.nl


“Ik denk dat de balans tussen theorie en praktijk de belangrijkste kwaliteit van de FotoStudio is. Het bekijken en bespreken van elkaars  foto’s is een leuke  en leerzame manier om nieuwe ideeën op te doen. En met een andere blik naar je eigen foto’s te kijken”

Cursist van het eerste uur Sander