Opdrachten

Onderling Sterk

Op 7 november vierde Onderling Sterk (onderdeel van het Zelfregiecentrum) in Droomvilla Lux haar tienjarig jubileum. De FotoStudio was aanwezig met haar mobiele fotostudio zodat de bezoekers een leuke foto van zichzelf konden laten maken, een afdruk van dit portret konden ze meteen meenemen. Ook hebben we het feest zelf gefotografeerd. De organisatie liet weten dat ze hartstikke tevreden waren en hebben ons meteen aangeraden bij enkele contacten. Trots op een geslaagde opdracht!

6L5A0788_web 6L5A0799_web IMG_0036_web

Wereld Daklozendag

Op 9 oktober was het Wereld Daklozendag. In Nijmegen werd dit in het Kolpinghuis gevierd met een programma vol activiteiten. De FotoStudio droeg haar steentje bij door met haar mobiele fotostudio bezoekers in het zonnetje te zetten: ze konden zich laten portretteren en mochten een afdruk mee naar huis nemen. De studio werd dan ook druk bezocht!

IMG_7658_web

IMG_7654_web

Bakkerscafé Brood op de Plank

Voor het Bakkerscafé Brood op de plank (www.bakkerscafe.nl) heeft De FotoStudio een banner gemaakt waarop het hele proces van het bakkerscafé in beeld is gebracht: vanaf de molen waar de bloem voor het brood wordt gemaakt, tot aan de verkoop van het brood aan de klant. Het beeldverhaal hangt mooi in het zicht boven het schap met alle broden:

banner brood op de plank1

banner brood op de plank2

Sterke Verhalen uit de Wolfskuil

Voor de zomervakantie hebben we meegewerkt aan het project ‘Sterke Verhalen uit de Wolfskuil’. Dit kunstproject is opgestart door Korneel Jeuken, een kunstenaar die verbonden is aan het Hobbycentrum De Nonnendaal. Hij wilde door middel van kunst de bewoners uit de wijk de Wolfskuil met elkaar verbinden. Het team van Sterke Verhalen ging met een eigen marktkraam op de rommelmarkt staan om zo in contact te komen met de bewoners. Door in gesprek te gaan met de kopers en verkopers van de spullen, werden contacten gelegd en kwamen er allerlei leuke, spannende of ontroerende verhalen naar boven. Ons was gevraagd de spullen te fotograferen en we stonden dan ook met onze mobiele fotostudio op een aantal rommelmarkten. Het was een leuk creatief proces om te komen tot mooie foto’s van producten, die toch ook een persoonlijke touch hadden door het product vast te laten houden.

Inmiddels is er een hele mooie folder om bewoners te interesseren mee te doen aan het Sterke Verhalen Festival. We zijn er trots op dat wij de foto’s hiervoor gemaakt hebben!

sterke verhalen (1)

sterke verhalen (2)

sterke verhalen (3)

sterke verhalen (4)

Hout en Meubel

In opdracht voor de leerwerkplek Hout en Meubel maken we foto’s van de meubels. De foto’s worden oa gebruikt voor de website en folder materiaal van Hout en Meubel.

DSC_0501

 

Gebroeders van Limburg Festival 2013

Afgelopen zomer heeft de FotoStudio in opdracht van het Gebroeders van Limburg Festival gefotografeerd. Hieronder kunt u het resultaat daarvan bekijken.

DSC_5559

Fotoshoot in de studio

Vorige week hebben we deze mooie foto gemaakt tijdens een fotoshoot in opdracht. Ook interesse in een fotoshoot of nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is. Neem gerust contact met ons op!